Rozsdagyár

WINTER METAL FESTIVAL - A szerencsétlenségek ellenére is megtartják pénteken!

2016. december 01. - Felicium

wintermetalfest_13.jpg

Kezdetben 8 zenekarral egy két termes téli mini-fesztiválnak indult a Winter Metal Festival. Ellenben a sorozatos lemondások következtében  sajnos a létszám annyira lecsökkent, hogy a szervezők visszaállították az eredeti egy termet. Ha még ez sem lett volna elég, akkor ismét jött a pech hullám...

Először a bonyhádi Sonic Rise és a fővárosi What On Earth mondta le a holnapi metal bulit még néhány hete. Előbbi családi gondok miatt, utóbbi pedig azért, mert bejutottak a Dead by April elé, ami azt vonta maga után, hogy kötelezően le kellett mondaniuk minden bulit, ami a fővárosban lenne.

Ezekután visszaállt az eredeti négy zenekaros felállás, főszerepben a cseh Abyss,Watching me és a hazai July Brings Oblivion, Blood Up és Bloodtech zenekarokkal. Ekkor úgy tűnt, hogy legalább az eredeti terv biztonságban van, de mégsem volt.

nevtelen.jpgKedden jelentkeztek a csehek, sőt nem is ők, hanem a booking agency szintén idegesen, feldúlva, hogy nem tudja miért, de lemondják a Csehországon kívüli dátumokat. (Még a saját szervező irodájuknak sem árulták el az okokat). Így mindösszesen annyit tudunk, hogy valószínűleg soha többet nem jönnek erre felé, de legalábbis azok a szervezők és irodák akikkel most kapcsolatban álltak, nem állnak többé szóba velük, ez teljesen biztos.

WINTER METAL FESTIVAL (Esemény)
made by Melodic Metal Festival & Life is Strange Management

LineUp:
- July Brings Oblivion
- Blood Up Metal Band Hungary
- Bloodtech

Belépő: 800 Ft
Nyitás: 19.00
Kezdés: 20.00

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr412007758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása