Rozsdagyár

HEARTKILLER - Dal és klippremier: F.E.A.R.

2017. február 02. - Felicium

1.jpg

A debreceni Heartkiller zenekar ma este  "F.E.A.R." címmel új dallal jelentkezett, mely a tavasszal megjelenő "Élvezd" című új ep előfutára.

Az ősszel megjelent "Érzéki Csalódás" című lemezünkön már hallható volt némi változás a korábbi dalainkhoz képest. Érezni lehetett egy bizonyos mértékű durvulást, keményedést és az új lemezen ezt igyekeztük tovább tökéletesíteni. A F.E.A.R. a tavasszal megjelenő "Élvezd" című új EP előfutára. 

Magáról a dalról:
Egy új anyag felvezetéséhez, ha metálról van szó mindig jó egy keményebb tétellel kezdeni. A dal alaphangulata kissé nyomasztó, a félelemről és a kétségbeesésről szól, ugyanakkor a refrén feloldja ezt a hangulatot és megjelenik az a bizonyos motiváló erő a küzdéshez, a kitartáshoz, ami nélkül az ember nem tudna túlélni.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr7312176592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása