Rozsdagyár

RUDÁN JOE - Interjú: nagykoncert a budapesti ShowBarlangban

2017. április 16. - Felicium

17855382_10207557000357758_4993040568312798350_o.jpg

Április 21-én Rudán Joe három órás különleges nagykoncertet tart a budapesti ShowBarlangban, ahol ott lesz a Rudán Joe Band, Kalapács József, a Dinamit együttes, Nagy Dávid, Tóth Reni és még sokan mások, akik hozzátesznek a show-hoz.

Szia Joe! Először kanyarodjunk vissza egy kicsit a közelmúltba. Nemrégiben Amerikában jártál, többek közt Kalapács József társaságában. Mesélnél erről egy kicsit? Miért mentetek és mennyi időre?

Több meghívást kaptunk Kanadából és az USA-ból egy ünnepi műsorra a márciusi ünnepek alkalmából. Az Attila Fiai Társulatból Tóth Reni, Kalapács Józsi, Gál Péter és jómagam szerepeltünk az „Őseink Nyomán” turnéban, kiegészülve a Kanadában élő Katona Lulu gitáros barátommal. A repertoárban megzenésített versek, filmzenék, rockoperák dalai éppúgy szerepeltek, mint a saját munkásságunk dalai. Mindenhol nagy sikert aratott a színes, mozgalmas műsor az 5 hét alatt.

Hogy éreztétek magatokat? Láttuk a képeidből, hogy nagyon sok helyen jártatok. Voltál már korábban is az országban?

Korábban is voltunk egy hasonló turnén, akkor az októberi ünnepségek alkalmából, de ez most egy hosszabb turné volt, számunkra ismeretlen városokban, helyeken. Torontóban, a keleti oldalon kezdtünk, utána repültünk át a nyugati oldalra, Vancouverből mentünk le San Franciscóba, majd Los Angeles. Utána vissza Floridába, majd a végén New York. Edmontonban mínusz 30 fok volt, Miamiban meg kánikula, rengeteg élménnyel lettünk gazdagabbak, próbáltunk a koncertek között minél több érdekes helyre eljutni, napokat tudnánk mesélni. Meg kellene szervezni egy közönségtalálkozós, fényképnézegetős élménybeszámolót! 

Jövő héten nagykoncertet tartasz Budapesten. Próbákra is sikerült időt szakítani a nagy utazgatás mellett?

Eredetileg április elején volt tervezve a budapesti koncert, és azért  lett eltolva a dátum 21-re, hogy rendesen felkészülhessünk. Amióta hazaértem próbálunk, sok meglepetés nóta lesz a műsorban, lehet, hogy még nekem is! 

Rengeteg meghívott lesz a budapesti ShowBarlangban. Tartogatsz olyat is, akit nem jelentettetek be, vagy minden résztvevő megtalálható az esemény Facebook-oldalán?

Egy nagy baráti örömzenélés lesz, a múltkori pesti bulin is volt több olyan „beugró” zenész, aki a helyszínen egyszer csak a színpadon találta magát, bármi előfordulhat, én szeretem a meglepetéseket!

13439198_899157996874375_5390317633911489680_n.jpg

Milyen programra számíthatunk? Három órán keresztül pörögsz majd a színpadon? Hihetetlen energikusan tolod a mai napig a rock n’ rollt.

Akusztikus blokkal finoman indítunk, majd jönnek az első vendégek. Egy rövid Dinamit blokk lesz, majd a többi vendéggel együtt eljátszunk mindent, amihez valaha is közöm volt, vagy most van ebben a nagy hazai rockcirkuszban!

Milyen érzések kavarognak most benned? Izgulsz a buli miatt, vagy teljesen nyugodt vagy, mert mindenki tudja a dolgát és aggodalomra semmi ok?

Ugyan felkavart az a sok élmény, de próbálok önmagamra találni az öthetes utazás után. De aggodalomra semmi ok, mi bejátszuk magunkat a hétvégén most Szekszárdon és Pécsett, izguljanak a vendégek, bár remélem mindenki tudja a dolgát, ahogy te írtad!

Végezetül mit üzennél azoknak, akik még hezitálnak, hogy eljöjjenek e április 21-én?

Udvariasan várunk mindenkit a barátaimmal együtt a koncerten!
Életem különböző korszakaiból játszunk dalokat, lesz miből válogatni!
Remélem, mindenki megtalálja a számítását!
Long Live Rock and Roll!

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr6312429413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása