Rozsdagyár

SLASH - Készül az új lemez

2017. május 04. - Rock n roller

55811_0_wide_ver1493545911_jpg.jpg

Nemrég megjelent egy kép Slash-ről, amin épp stúdiózik. Egyből megindultak a pletykák, hogy az új Guns n' Roses lemezen dolgozik. De a fénykép valójában az új Myles Kennedy and the Conspirators stúdiómunkálatait örökíti meg.

A Guns n' Roses csak május végétől kezd újra turnézni, így Slash ráér stúdiózni. Mivel Myles Kennedy jelenleg az Alter Bridge-el turnézik, míg Axl Rose jelezte, hogy van pár új ötlete, amit megmutatott Slash-nek és Duff McKagannek, akiknek a hallottak elnyerték a tetszésüket, ezért a Guns rajongók reménykedni kezdtek benne, hogy Slash az új Gn'R albumon munkálkodik. De mint kiderült, nem erről van szó. A Myles Kennedy and the Conspirators gitártémáit játssza fel, aminek felvételeihez az Alter Bridge turné végén Myles Kennedy is csatlakozni fog. Az új album 2018-ra várható.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr9412480417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása