Rozsdagyár

BAD HABIT - Új irány egy új énekesnővel!

2017. szeptember 06. - Felicium

18671606_1290183707755211_3387082126094330267_o.jpgA Táncolj című dallal és egy egészen új arculattal, továbbá vadonatúj énekesnővel mutatkozik be a debreceni formáció, a Bad Habit. Fél év után egy minden eddiginél lendületesebb, ráadásul a második magyar nyelvű, új dalával tér vissza a banda.

2017 februárjában került ki a fiatal debreceni zenekar első magyar nyelvű száma Mocskos kis szándék címmel, ami nagy változást hozott a zenekar életébe, ahogyan a rajongók pozitív visszajelzései is igazolják.

Azóta új énekesnővel, Szvára Zsanett személyében, töretlenül koncertezett a banda, amit egy tavaszi turné fogott össze. Ennek legfontosabb koncertje a Fish zenekarral volt, ahol Zsani első koncertjét adta a srácokkal.

Egy egyszerű feeling dalról beszélünk, ami a bulizásról, fesztiválokról és a nyárról szól, na meg persze a táncolásról! Ehhez készült egy látványos image klip a rajongókkal, akiknek annyit köszönhettünk az elmúlt egy évben, hogy szerettük volna meghálálni valahogy ezt a segítséget nekik és közelebbről is megismerni őket. Továbbá érdekességként hathat a dalban a trombita Danyi Zoli személyében, ami egy plusz löketet ad az egészhez. Mi nagyon izgalmasnak találtuk és szerintünk elég jól sült el.

Ha tetszett a srácok munkássága kövesd őket a közösségi portálokon és értesülj minél hamarabb a Táncolj őszi turnéjának legfrissebb infóiról! 

facebook: https://www.facebook.com/badhabitzenekar/
Instagram: https://www.instagram.com/badhabitofficial/ 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr3812807270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása