Rozsdagyár

SOUNDFLASH MEMORY - Pszichedelikus utazás | Hazai Reménységek #30

2017. december 28. - Felicium

23376649_1705354302817080_3801300320443493719_n.jpg

Buyko Yan 2011-ben alapította a Soundfalsh Memoryt. Kezdettől fogva saját elképzeléseit akarta megvalósítani. Amikor szüleitől megkapta első gitárját, a rockot és a modern elektronikus műfajokat ötvözve elkezdett saját témáin dolgozni. Gimnáziumban több nekifutásra is próbált bandát létrehozni, nem sok sikerrel. Aztán összefutott a Persa testvérekkel. A zenét tekintve egy pszichedelikus utazás, néhol keményebb rockos, máskor pedig lágyabb akár pop elemekkel fűszerezve.

Persa Robi azelőtt komolyzenét tanult és kisebb könnyűzenei múlttal is rendelkezett, de a gimnáziumi évek kezdetén nem volt semmilyen aktív zenekara. A maga kedvére gyakorolta a '70-es és '80-as évek rock és blues témáit. Yannak ekkor már volt néhány saját szerzeménye korábbról, és pár feldolgozással együtt ezeket be is mutathatták barátaiknak, ismerőseiknek bizonyos iskolai rendezvények alkalmával.

2011. decemberében második helyezést értek el egy kisebb, kerületi tehetségkutatón. Az első nagyobb lélegzetű fellépésre a RaM Colosseumban került sor, 2012-ben. A gimnázium által szervezett műsorban néhány saját dalt elő tudtak adni, profi rendezéssel, hangosítással, több mint hatszáz embernek. Ez nagy lépés volt a zenekar történetében. Rengeteg támogatást és pozitív visszajelzést kaptak, ami mind arra motiválta őket, hogy folytassák, amit elkezdtek.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr7513524171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása