Rozsdagyár

SUBCORTIC - Székesfehérvári sötét fém | Hazai Reménységek #32

2018. január 17. - Felicium

26240845_1983779255168832_3522116598920622378_o.jpg

2015-ben alakult a székesfehérvári Subcortic. A csapat a keményebb metalban tevékenykedik, de a zenét ennél bonyolultabb szavakba önteni. Stílusukban keverednek a dark, progresszív, modern, sőt még a melodic death metal elemek is. A tagok zenéhez fűződő viszonya egészen kiskorba tehető és a legtöbben már a 90-es években "megfertőződtek" a metal zenével.

A banda 2015 végén alakult, és súlyos, de ugyanakkor dallamos (dark) metált játszik. Alkotásainkkal törekszünk tartalmas, mély mondanivalót közvetíteni a hallgatóság felé. Nemrég fejeztük be a bemutatkozó albumunkat (tartalma: 13 dal, 61perc) és jelenleg kiadót keresünk. Reméljük alkotásaink elnyerik a tetszéseteket és felkelti érdeklődéseteket a zenekarunk iránt.

http://www.subcortic.com
http://www.facebook.com/subcortic

"Ha az emberi létnek létezik tudatalatti szférája, akkor léteznie kell egy a tudat fölötti régiónak is. De vajon készen állunk-e arra, hogy szembenézzünk és megküzdjünk az alulról feltörő szörnyeinkkel és meghalljuk a felülről jövő intelmeket vagy pedig félelmeinktől, szorongásainktól, önzőségünktől elvakulva egyre mélyebbre süllyedünk a saját tudattalanunkba? Az inspirációink, motívációink, késztetéseink, tetteink honnan, melyik szférából fognak kivetülni a külső világunkra? Alkotásainkat leginkább ezek a kérdések inspirálják.

Zenénk az emberi tudat mélyéről, sötét oldalából tör felfelé. A dalaink által megidézett közös utunk, a legelveszettebb, legkilátástalanabb helyről indít...Onnan, ahol a népmeséinkben a legkisebb királyfi története kezdődik, bízva abban, hogy gondolataink, történeteink során sikerül újra és újra olyan ívet leírnunk, amely a sötétségből a világosság felé mutat. Nos, hát erre a közös útra invitálunk Téged is.
Készen állsz? Velünk tartasz?"

Következő koncertek
Január 26. - Go To The Stage - Székesfehérvár
Április 6. - S8 Underground Club - Budapest

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr913581651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása