Rozsdagyár

FEZEN - A Delain is ellátogat idén Székesfehérvárra!

2018. május 29. - Felicium

33785672_1741246999255026_5039759490354774016_n.jpg

Sajnos "előre nem látható körülményekre" hivatkozva a Metal Allegiance lemondta nyári fesztiválturnéját, köztük a FEZEN-es koncertet, így a fesztivál szervezői a holland Delain zenekarral pótolják a hiányukat, aminek sok hazai rajongó biztosan örülni fog. 

A zenekar hivatalos közleménye a következő:

Előre nem látható okok miatt sajnos le kell mondanunk a nyári fesztiválkörös fellépéseinket, amit mélyen sajnálunk. A lehető leghamarabb vissza fogunk térni a lemondott helyszínekre, ráadásul egy új albummal! 

A szervezők hivatalos közleménye:

Szomorúak vagyunk, hogy nem sikerül vendégül látni Mike Portnoy csapatát, bízunk benne, hogy lesz még rá alkalom. ​A szerdai időpont természetesen nem marad üresen, a Delain érkezik Székesfehérvárra!

A holland szimfonikus metal együttest a Within Temptation volt billentyűse, Martijn Westerholt alapította 2002-ben, azóta többször koncerteztek már hazánkban is, ezúttal az Epica előtt játszanak a FEZEN szerdai napján.

Természetesen a július 25-i napijegyek visszaválthatóak a vásárlás helyén, a vásárolt áron - június 15-ig. (A Ticketportál rendszerében online váltott jegyek esetén a ticketportal@ticketportal.hu címre küldött e-mailben tüntessétek fel a bankszámlaszámot, 7-10 munkanapon belül visszautalják a vásárlás összegét. A Tixa rendszerében online váltott jegyek esetében az ugyfelszolgalat@tixa.hu címre írjatok a visszaváltás ügyében. Ha nem online vásároltál, a jegyirodában személyesen visszaváltják a jegyed.)

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr9814010898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása