Rozsdagyár

DEE SNIDER - Dalpremier: Tomorrow's No Concern

2018. június 02. - Kovenant

ds_band_1.jpg

A Twisted Sister végleges búcsúját követően a legendás frontember, Dee Snider nem ül a babérjain, hanem egyből nekiállt szólóalbuma elkészítésének. A Napalm Records július 27-én fogja megjelentetni az anyagot "For The Love Of Metal" címmel, melyről most a Tomorrow's No Concern című tétel hallgatható meg.

Dee Snider nem rejtette véka alá a véleményét azon pályatársairól, akik leragadtak a múltban vagy a múlt sikereiből próbálnak megélni.

A dalszöveg rendkívül sokat elárul a hozzáállásomról. Inkább mutatnék nektek egy olyan dalt, melyen ma dolgoztam és még egyetlen darabot sem vett meg senki belőle, minthogy olyan dolgokról áradozzak, melyet évtizedekkel ezelőtt csináltam és tízmilliós eladásokat produkált. Büszke vagyok ezekre is, de azok a múlthoz tartoznak. A dal arról szól, hogy élj a mában, mivel csak az számít. A holnap nem érdekel. 

Az album a Hatebreed énekesének, Jared Jastának a produceri irányításával készült és olyan dalszerzők hoztak anyagot a korongra, mint maga Jasta, a Lamb of God, az Arch Enemy, a Kingdom of Sorrow vagy a Toxic Holocaust legénysége, illetve a korábbi Killswitch Engage énekes, Howard Jones.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr914018502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása