Rozsdagyár

LOCHNESZ - Új szöveges videoklip: Mr. Másnapos

2018. június 24. - Sulfur

lochnesz.jpg

Megjelent a LochNesz zenekar legújabb szöveges videója, a Mr. Másnapos. A LochNesz egy magyar tagokból álló kelta punk zenekar, akik az elmúlt években olyan bandák dalait dolgozták fel, mint a Dropkick Murphys, a Flogging Molly vagy a Real McKenzies.  

A zenekar az évek során több változáson ment keresztül, a mostani felállásban azonban már számos koncertet lenyomtak szerte az országban és külföldön is. Az egyre több feltörekvő ír punk-rock zenekartól hazánkban az emeli ki a LochNeszt, hogy kifejezett hangsúlyt fektetnek a népi hangszerek fontosságára. Dalaikban egyaránt megszólal a skót duda, a bendzsó, az ír furulya és még a harmonika is. A koncerteken a feldolgozások mellett a saját dalok is helyet kapnak, melyek egyre nagyobb sikernek örvendenek.

A Mr. Másnapos címe is magáért beszél, egy szinte minden ember által ismert érzésről és élményről mesél. A szöveges videóban néhány barát iszogatásának lehetünk tanúi, akik kiváló hangulatot teremtenek az egyszerre vicces és kreatív filmes elemekkel. Ilyenek például a hangszerek hangját követő söröskorsók. Ha nem lenne elég, hogy mindannyian tudjuk, milyen érzés, ha az alkohol fejbe vág minket, azt is tudjuk, hogy ezután megígérjük, hogy legközelebb kevesebbet iszunk, de úgyse tartjuk be. A dalban is a "többé nem iszom" sor után már egyből nyílik is a sörösüveg. Összességében egy poénos és igényes videó, jól felvett és megkevert hangzással és az ír zene kedvelői számára jól ismert dallamvilággal. Kíváncsian várjuk a következő dalt.

Kép: hivatalos LochNesz FB-oldal, Dudás Kristóf

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr2614066567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása