Rozsdagyár

HEARTKILLER - Klippremier: Lúzer

2018. november 04. - Kovenant

heartkiller_1.jpg

Új dallal és a hozzátartozó klippel jelentkezett a debreceni Heartkiller zenekar. A Lúzer című szerzeményük egyben a csapat négyállomásos őszi turnéját is fémjelzi.

Az együttes őszi mini koncertsorozata már elkezdődött szeptember 29-én Sopronban, ahol majdnem teltházas koncertet adtak. A következő állomás október 27-én hazai pályán, a debreceni Kaptárban volt, melynek különlegességét az adta, hogy az esemény Jótékonysági koncertként került megrendezésre a Leukémiás Gyermekek megsegítésére. A koncert teljes bevételét a "Leukémiás Gyermekekért Alapítvány" kapta meg. November 17-én Székesfehérvár jön majd és december 15-én a budapesti Robotban zárják a szezont.

Mindenkinek az életében vannak hamis emberek. Olyanok, akik barátnak mutatják magukat, közben pedig a hátunk mögött kibeszélnek és próbálnak lejáratni minket. Egyszerűen aljas, kétszínű emberek, gyenge a jellemük és egyszerűbb kritizálniuk azt, aki csinál valamit, mint önmagukba nézniük. Egy efféle régi barátról szól ez a dal. Legyen ez egy nagy középső ujj az efféle lúzereknek!  

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr9114352673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása