Rozsdagyár

ÉDES-DEAD - Megjelent a harmadik album!

2018. december 05. - Felicium

img_3859.jpeg

Friss lemezzel jelentkezett a budapesti Édes-Dead, akik harmadik anyagukat készítették el idén. A csapat szombaton az S8 Underground Clubban megrendezésre kerülő jótékonysági esten is fellép, ahol a Heim Pál korháznak gyűjtenek.

Elkészítettük immáron a 3. kis albumunkat ami az "Ebben az életben" címet viseli! Az igazi nyári slágereket felvonúltató 7 számos gyűjteményen a táncra késztető bugi mellett megtalálható a vad érzelmekkel teli zúzás! A zenebarát hallgató könnyen elmerenghet! De nem itt! Mert nincs idő nézelődni, /nem érünk rá!/ most kell minden és különben is kapaszkodjon aki ide merészkedett mert az album végére mint egy őrvény vagy mint a lassan süllyedő Titanic, lehúzza az embert a mélybe... és amit itt hallott az már örökké ott fog motoszkálni a fejében! 

A koncepció egyszerű volt; a dalok többsége ahogy a próbateremben megszületett, abban a formában hagytuk! Minimális fűszer lett hozzáadva, hogy az igazi nyers valója megmaradjon! 

A zenekart megtaláljátok a facebook-on YouTube-on, Bandcamp-en. A felvételek a Dürer pincében MRC segítségével készűltek 2018 őszén.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr3714415464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása