Rozsdagyár

BULDÓZER - Lemezelőzetes: Időn és álmokon túl

2018. december 12. - Rock n roller

bulldozer_idon_es_almokon_tul_cover.jpg

Hamarosan a boltokba kerül a dallamos rockzenét játszó Bulldózer harmadik albuma, az "Időn és álmokon túl", a GrundRecords gondozásában.

A Bulldózer 1994 óta van jelen a magyar könnyűzenei életben. Alapítója és motorja Demeter György, aki a legendás XL Sisters feloszlását követően hívta életre a zenekart.

A folyamatosan változó felállással dolgozó Bulldózernek eddig két lemeze jelent meg. Első nagylemezük, a "Lassan járj" gyakorlatilag a második, meg nem jelent XL Sisters album anyagából állt össze. Sok évvel ezt követően jelent meg "Az utolsó dal", idén pedig elérkezett az idő, hogy boltokba kerüljön a vadonatúj album.

A zenekar jelenlegi felállása: Demeter György ének, Mátyási Roland gitár, Lükő Dénes basszusgitár, Koszta Jani dobok és Zámbó Zsolt billentyűs hangszerek.

Érzelemgazdag, vokális hangzású dalaikkal a klasszikus rockzenét képviselik. A magyar AOR rajongókat eleve ritkán éri az a meglepetés, hogy egy hazai zenekartól kapjanak hallgatnivalót, így talán ez az igényes csomagolású album rászolgálhat a dallamos rockzenét kedvelők szeretetére.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr2514473446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása