Rozsdagyár

EAST - Lemezelőzetes: Csepel felett az ég…

2018. december 13. - Rock n roller

east_csepel_felett_az_eg_lp_cover.jpg

Már megszokhattuk, hogy a GrundRecords valamilyen különleges kiadvánnyal rukkol elő. Ezúttal az East 1981-es csepeli koncertjének felvételeit adják ki, két LP korongon.

Az East ezen 1981-ben, Csepelen rögzített koncertfelvétele teszi teljessé a zenekar életművét, felmutatja a kollektíva egyik legizgalmasabb és leginkább kreatív korszakát. A lemez hallgatása közben rájövünk, hogy akármilyen szürke volt az ország felett az ég, ennek az égnek nemcsak magassága, de mélysége is volt, és hogy a csillagállások kedveztek a kivételesen kreatív megnyilvánulásoknak is.

A kiváló minőségű felvétel több mint harminc évig pihent a dobozában, hogy 2012-ben CD-n megjelenhessen.

2018-ban viszont elérkezett az ideje, hogy Rozgonyi Péter hozzáértő hangmérnöki munkája, valamint a kiadó gondoskodása révén, exkluzív csomagolásba öltöztetve - az East rajongók és a bakelitgyűjtők nagy örömére - dupla nagylemezen is kiadásra kerüljön.

Dallista:

A1. Talán hajnalodik

A2. Nyitány

A3. Messze a felhőkkel

B1. Szállj most fel

B2. Kék-fekete látomás

B3. Gyémántmadár

B4. Lélegzet

C1. Nézz rám

C2. Üzenet

C3. Epilóg

D1. Remény

D2. Just the Blues

east_mockup_2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr4514477928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása