Rozsdagyár

100 év az Open Road Fest színpadán

Bejelentésre került a jubileumi line-up

2019. február 20. - Felicium

20_orf_zenei_program.jpg

Évszázadnyi minőségi zene és önfeledt életigenlés - erre készülhetünk a Harley-Davidson Open Road Festen. A szülinapi bulisorozatnak is beillő alkalom ugyanis összesen 100 év ünnepe lesz, hiszen a 20 éves fesztivál színpadán egymást váltják majd 10, 30 és 40 éves jubileumot ünneplő zenekarok.

A hazai rock szcéna színe java megfordul június 5-9. között Alsóörsön. A két világsztár, Glenn Hughes, a Deep Purple korábbi énekese és a Europe mellett érkezik a 30 éve dübörgő Tankcsapda, az EDDA Művek, az Ivan and the Parazol feat Karácsony James (LGT), a Ganxsta Zolee és a Kartel, az AWS, a Zorall, Ripoff Raskolnikov, Zsola és a 10 éves zenekara, és az idén 40 éves fennállásukat ünneplő legendák is színpadra lépnek.

tankcsapda_5.jpg

A szülinapos sereg mellett az EDDA Művek is nosztalgikusan gondol vissza egy-egy jelentősebb évfordulóra. Pataky Attila egyik kedvenc története például épp a 60. születésnapjához kötődik, amelyet igazi rockerhez méltóan barátai, némi alkohol és néhány csinos táncos lány körében ünnepelt:

“Éjfél után kiültettek egy székre, hogy most jönnek a meglepetés csajok és így is lett, majd egy hatalmas dobozt toltak be, amiből kiugrott még egy lány, aki elkezdett felém araszolni. Alig vártam, hogy közel érjen, amikor belém fúródott a tekintete én pedig tudtam, hogy ismerem. Orsi volt, a feleségem! Ennél nagyobb meglepetés nem érhetett volna.”

A jubileumi menüt hazánk legkiválóbb tribute bandái, az ACid/DC, Led Zeppelin Session és a Hollywood Rose egészítik ki. Könnyed desszertként pedig blues formációk előadását fogyaszthatjuk. A teljes line-up már elérhető a honlapon, érdemes hangolódni!

20.Harley-Davidson Open Road Fest - 2019.06.5-9., Alsóörs
Feel the Freedom!
www.openroastfest.hu  

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr6014639462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása