Rozsdagyár

LYCANTHROPIA - Dalpremier: Fire Of Moloch

2019. március 15. - Kovenant

lycanthropia_1.jpg

Március 20-án "Blood Contract" címmel érkezik szerzői kiadásban a dunaújvárosi death metal csapat, a Lycanthropia bemutatkozó albuma, melyről most a FIre Of Moloch című tétel hallgatható meg.

A dunaújvárosi székhelyű Lycanthropia zenekart 2010-ben alapította Ruff László (ének/bőgő) és Suplicz G. Bernát (szólógitár), miután kiváltak egy előző formációból. A hangszeres tudás még kezdetleges volt, de az elszántság, a közös elképzelés és a köztük lévő erős összhang segítette a folyamatos fejlődést és segíti a mai napig. A cél egy tradicionális alapokon nyugvó, de modern megszólalású komplexebb death metal zenekar létrehozása volt. 2013 legfontosabb terve az első hanganyag rögzítése volt, ami áprilisra meg is valósult: "Third World Apocalypse" néven kijött az első, három dalt tartalmazó demó, melyet Pilinger Tamás házi stúdiójában készítettek. Ezután sajnos a zenekari aktivitás sokáig szünetelt.  

Több évnyi leállás és számtalan tagcsere után a két alapító eldöntötte, még ha így is alakult, akkor is felveszik az első Lycanthropia lemezt: a dalok megvoltak, már csak csiszolni kellett őket. 2018 nyarán el is kezdődtek a felvételek Takács Taki László vezetésével  az  AProStudióban: a dobokat Gábor megírta és megszerkesztette, majd a szegedi Miracle Soundban digitalizálták a srácok. A borítót Kollár Szabira bízták és 2019 elejére össze is állt minden, a lemez "Blood Contract" címmel jelenik meg március 20-án. Remélik, hogy eljut a megfelelő emberekhez és megtalálják a hiányzó dobost, akivel  be tudják majd mutatni élőben is a rögzített anyagot. Az érdeklődők a lycanthropialegion.official@gmail.com e-mail címen jelentkezhetnek.

A Lycanthropia jelenlegi felállása:

Ruff László - ének/basszusgitár 

Suplicz Gábor Bernát - szóló- és ritmusgitár

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr7414690070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása