Rozsdagyár

Fesztiválozz kastélyban! - Idén is Electric Castle

2019. március 26. - Felicium

53873385_2108504269264304_7232900801079803904_o.jpg

2019-ben hetedik alkalommal rendezik meg az Electric Castle fesztivált a bonchidai Bánffy-kastélyban. Az idei etapban olyan nevek lépnek fel a lélegzetelállító helyszínen, mint a Florence + The Machine, a Thirty Seconds To Mars, a Bring Me The Horizon, Nils Frahm vagy a Limp Bizkit.

Évről évre mind lelkesebb beszámolók érkeznek azoktól, akik megjárták az Electric Castle-t Bonchidán. A fesztivált idén hetedik alkalommal rendezik meg, és a szervezők egyre nagyobb nevekkel állnak elő, a fellépők pedig már egyáltalán nem csak az elektronikus zenei színtérről érkeznek. Elég csak a legnagyobbat, a Florence + The Machine-t említeni, akik lemezbemutatót tartanak majd a Bánffy-kastélyban, ahogy a Jared Leto vezette Thirty Seconds To Mars is nemrég adta ki új albumát. Az egyre népszerűbb Bring Me The Horizon pedig, ami durva metalzenekarból mostanra már-már popzenekarrá alakult, konkrétan egy hónapja jött ki legújabb lemezével, szóval aktuálisabb nem is lehetne. És akkor még nem szóltunk a Limp Bizkitről, akik állítólag szintén dolgoznak már az új anyagon, de a legprofibb szórakoztatók közé tartoznak az eddigi életművük miatt is.

Már csak a legnagyobb húzónevekből is kiderül, hogy mindenki számára tartogat valamit július 17. és 21. között Bonchida, ahová természetesen nem csak a fellépők miatt érdemes ellátogatni. A Kolozsvár melletti település ugyanis festői környezetben terül el, és ezt a fesztivál szervezői ki is használják. Nappal sokat nem kell rajta díszíteni, elég ha önmagát adja, de éjszaka, a szépsége miatt Erdély Versailles-jának is becézett Bánffy-kastély is ezerféle színben pompázik. Az a hangulat pedig leírhatatlan, amikor az ember egy XVIII. századi épület falai között bulizik.

Eddig bejelentett fellépők: Florence + the Machine, Thirty Seconds to Mars, Bring Me The Horizon, Limp Bizkit, Nils Frahm, Metric, Chvrches, Boys Noize, The Vaccines, Chinese Man, While She Sleeps, Tommy Cash, Sofi Tukker, Kronos Quartet, MONO, Viagra Boys, Lemaitre, Handsome Furs, Zeds Dead, Zomboy, Jauz, Sigma, Infected Mushroom, The Black Madonna, Giggs, Lamb, Tokimonsta, Polo&Pan, Gang of Youths, Dub Pistols, Christian Loffler, SG Lewis (DJ Set), Rone, The Magician, Nightmares on Wax, Mella Dee,

Gryffin, Detroit Swindle, Todd Edwards, Onra, Bondax, Breach, Weiss, Natasha Diggs, Hot Dub Time Machine, Sama’, Greg Wilson, Lucky Chops, The Herbaliser, The Allergies, Marc Hype, Infuze, Spy, Danny Byrd, London Elektricity, Dynamite MC, Culture Shock, Loadstar, Macky Gee, Lenzan, Pola & Bryson, Glxy

A fesztivál honlapja: https://electriccastle.com/
Facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/328698404548303/
Jegyelővétel: https://tixa.hu/electriccastle2019

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr7814716849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása