Rozsdagyár

JOLLY JACKERS - Klippremier: Born Again

Újjászületett a Jolly Jackers!

2019. május 13. - Felicium

_dsc4793.jpg

Alig egy év után vadonatúj számmal és klippel jelentkezik a Jolly Jackers, akik jövő május 15-én adják az új felállás debütáló koncertjét az A38-as hajón, majd rövid pihenő után pedig nyolc országot átívelő nyári turnéra mennek.

Molnár Bálint énekes idén januárban csatlakozott a folkrock zenekarhoz és már túl vannak a tavaszi turnéjukon. Az alig pár hónapos közös munkát pedig új közös számmal és klippel koronázzák meg. Az egyébként is produktív zenekar hozza a megszokott tempót és a tavaly áprilisban megjelent Out of the blue zenei szellemiségét viszik tovább a Born Again című számukkal is.

- A zene mozgalmas, nagyon intenzív, ezért egy pörgős klipet szerettünk volna, amiben remek partnerre leltünk Lerch Péter személyében. A Dürer Kert és a Krak’n Town remek helyszínek voltak és ezúton is hálásak vagyunk Ágoston Katalin színésznőnek és a főhőst „negligáló” hölgyeknek a szereplésért – mondta el nekünk Szepesi Viktor zenekarvezető.

Május 15-én az A38 hajón csendül fel élőben először az új közös szám, majd június végétől folyamatosan játszanak: belga, francia, lengyel, magyar, német, spanyol és svájci fesztiválokon dübörög a csapat.

plakat_nezo3.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr8014820306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása