Rozsdagyár

ISMERŐS ARCOK - Megjelent a jubileumi koncertfelvétel

Egy vérből valók vagyunk (CD + DVD)

2019. július 03. - Felicium

ismeros_arcok_egy_verbol_valok_vagyunk_cover_2000.jpg

Az Ismerős Arcok zenekar 2019-ben ünnepli a fennállásának 20. évfordulóját. A jubileumot a tagok rajongóikkal együtt egy húsz állomásos speciális akusztikus koncertsorozattal ünnepelték meg. A turné 2018 télen kezdődött és 2019 februárjában fejeződött be Budapesten. A turné két záróelőadását az Újszínházban tartották, zsúfolásig telt nézőtér előtt, hatalmas sikerrel.

Mindkét koncert hang- és képanyagát rögzítették, az ott készült felvételből jelenik meg a CD+DVD díszkiadás. A zenekartól megszokott színvonalú, impozáns digipak DVD-je a koncert teljes anyagát tartalmazza, valamint a Nélküled című dal videoklipjét és annak werkfilmjét, míg a CD-re a koncert editált verziója került rá a Nélküled új, szimfonikus változatának stúdiófelvételével kiegészítve. . Az emlékezetes jubileumi kiadványnak minden rajongó polcán bérelt helye van!

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr7114921736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása