Rozsdagyár

SPIRITBELL - Megjelent a pécsi heavy metal csapat új albuma

2019. július 14. - Kovenant

spiritbell.jpg

2019. július 4-én, kizárólag digitálisan meghallgatható és letölthető formában megjelent a pécsi SpiritBell zenekar új albuma „Dust And Rust” címmel.

A 2016 végén, a német Withes Brew kiadónál (R.I.P.) megjelent „Guided By Evil Light” EP után egy új felállás készítette el a saját kiadású friss, nyolc dalt tartalmazó anyagot, miközben két kislemez s megjelent („Forged In Storm”, 2018 és „Keep The Fire”, 2019), valamint egy-egy dallal szerepeltek a Burning Sun Records kizárólag kazettán megjelenő Helloween és Gamma Ray tribute-anyagain. Az új gitáros/basszusgitáros/dalszerző Marásek Viktor, az énekes/szövegíró maradt Patak ’Pixi’ Sándor, a dobok mögé pedig a német Daniel Müller került (azonban ő az albumon nem szerepel). A stílus nagyjából a régi heavy/doom metal, de az új felállás által új stíluselemek is kerültek a dalokba. Az album borítója Polgár Péter munkája.

A teljes album meghallgatható és letölthető ITT.

spiritbell_cover.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr7014946432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása