Rozsdagyár

FLOUT - Szöveges videó: Ne gondolj rám

2019. augusztus 23. - Felicium

foto1.png

A 2017-ben alakult modern metal műfajban alkotó Flout egy különleges koncepció részeként a frontemberük által írt magyar nyelvű verseket veszi alapul a dalszerzéshez, azok köré építve fel a zenei alapot. A klasszikus metal zenekar felállást a sampler használata teszi még színesebbé. Első kislemezük 2018-ban jelent meg és a közönség visszajelzése alapján legjobban kedvelt 5 dal került fel a lemezre.

Ezen kislemez minden dala összefoglalva a csalódásról szól: csalódni magunkban, a társadalomban, a rendszerben, a szerelemben, a felnőtt létben. Mindeközben már készen is áll két teljes albumnyi új anyag, mely a jövőben további lemezek formájában fog napvilágot látni. A zenekarra jellemző az aktív és tudatos közösségépítés a többi zenekarral, a koncertjeiken pedig intenzív színpadi jelenlétük ejti rabul a közönséget a zeneileg precízen felépített szett és a hibátlan színpadkép megkoronázásaként. 2018-ban az S8 tehetségkutatón harmadik helyezést értek el, idén a Rocker Rádió által meghirdetett tehetségkutató versenyen második helyezettként végeztek. A zenekar egész évben gyakran részt vesz a szcéna klubbulijain hasonló műfajban mozgó zenekarok társaságában, legközelebb most szombaton láthatók/hallhatók a Nova Prospect  és a New Friend Request vendégeként a dorogi Kacsában (Facebook-esemény).

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr4715021904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása