Rozsdagyár

THE HELLFREAKS - Klippremier: Men In Grey

2019. augusztus 23. - Kovenant

the_hellfreaks.jpg

2020 januárjában "God On The Run" címmel jelenik meg a budapesti The Hellfreaks negyedik nagylemeze. A zenekar több, mint két évig dolgozott az új dalokon, megvalósítva egy régi álmukat, az amerikai producerekkel történő együttműködést. A Mihaszna Film jóvoltából az első klip már el is készült a Men In Grey című szerzeményhez.

A pre-production munkálataiba Paul Miner (New Found Glory, Atreyu, Death By Stereo), a production/mixing fázisába Evan Rodaniche (Escape The Fate, Powerman 5000, Lacey Sturm), a maszteringbe pedig Tom Waltz kapcsolódtak be, hogy a lehető legtökéletesebb formába öntsék a zenekar dalait, elképzeléseit. Az első előzetes dal középpontjában az idő értéke áll, valamint annak pótolhatatlan és visszafordíthatatlan jellege.
A mindennapi teljesítménykényszer közepette folyamatosan arra törekszünk, hogy növeljük hatékonyságunkat, minden pillanatunkat hasznosan töltve, hiszen társadalmi értékünk munkánk gyümölcsével egyenértékű. Közben pedig már arra sem jut idő, hogy megkérdőjelezzük: valóban ez az eredményesség és a boldogság kulcsa?
A dalszövegben foglaltak egyik ihletforrása Michael Ende Momo című meseregénye az időről, amelyben egy kísérteties társaság, a szürke urak csoportosulása (Men In Grey) hatalmába keríti az embereket, és arra ösztönzi őket, hogy takarékoskodjanak az idővel. De az idő maga az élet, és az élet a szívben lakozik. Minél inkább takarékoskodnak tehát az emberek vele, annál szegényebb, sivárabb és hidegebb lesz a jelenük, és annál idegenebbé válnak önmaguk számára is.

 

Fotó: Oliver Kniest

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr7115021708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása