Rozsdagyár

DYING WISH - Hallgass bele az új album összes dalába!

2019. szeptember 11. - Kovenant

dying_wish_1.jpg

Célegyenesben van az "Üvöltő sötét" című új Dying Wish album megjelenése és ennek örömére a zenekar meg is osztott velünk egy rakás új infót. 

A három évvel ezelőtti "Tükörország" lemezhez hasonlóan ez is magyar nyelven készült és tíz dalt fog tartalmazni. Az októberi Hammerworld magazin mellékleteként fog megjelenni, de hamarosan előrendelhető lesz a limitált kiadású digipack verzió is. A borítót Ujlaki Richárd készítette, akit a Grave Grinder Clothing nevű horrorpólókat készítő cég fejeként ismerhettek. Vannak fantasztikus vendégmuzsikusaink, akik felkérésünknek eleget téve, óriásikat játszanak a lemezen: Szijártó Zsolt (Kárpátia), Kemencei Balázs (Stonedirt/Wall Of Sleep), Cserfalvi "Töfi" Zoltán (Iron Maidnem/Denevér hangstúdió) szólógitáron tolnak valami félelmeteseket, Boros Béla (Palmetta/Denevér hangstúdió) egy szuper basszusszólót nyom, Hocza Róbert (Mytra) és Perge Adrián (Senor) pedig a billentyűs hangszereket kezeli több nótában is! Óriási köszönet nekik innen is! 

A megjelenés havában lesz két budapesti bulink is, ahol már megmutatjuk az új dalainkat is, részletek hamarosan. Október elején ellátogatunk Nagyváradra, ahol a Moby Dickkel nyomunk egy koncertet, november elsején pedig hazai pályán, Karcagon várunk mindenkit egy király lemezbemutató partira! Ha pedig megjelenés előtt szeretnétek belefülelni a lemez dalaiba, most megtehetitek néhány perc erejéig az itt megosztott videóban! Köszönjük, hogy eddig is velünk voltatok, találkozzunk a koncerteken! Metal!

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr6015066694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása