Rozsdagyár

DSG - Klippremier: T.H.C.R.

2019. szeptember 29. - Kovenant

dsg.jpg

Új klippel jelentkezett a pécsi hardcore-funcore csapat, a DSG. A T.H.C.R. című daluk a világhíres magyar találmányokat és tudományos eredményeket veszi górcső alá.

A zenekar 2014 júniusában, egy verőfényes nyári délutánon alakult az orfűi tó partján széles jókedv, delírium és mámor közepette egy legénybúcsú keretein belül. A felismerést, hogy egy asztal mellett szüpürtyöl egy dobos (Máté), egy gitáros (Balázs), egy basszusgitár-tulajdonos (Pepe) meg a Jenci, aki remekül tud kiabálni hamar tettek követték. A kezdeti koncepció annyi volt, hogy alkalomadtán érezzük jól magunkat és tanuljunk meg pár feldolgozást.

Ez az elképzelés szerencsére kicsit túlnőtte magát, és szép lassan összeállt az első 5 számot tartalmazó kislemezünk is, amely 2015 novemberében debütált. Ezt az anyagot követte 2018-ban a „FunCore” nevet viselő EP-énk melyhez most készült el a harmadik, teljesen csináld-magad klipünk. Zenei stílusunkat talán legjobban a hardcore, rapcore, funcore jelzőkkel lehetne illetni.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr8315182056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása