Rozsdagyár

SMOKING FROG - Klippremier: Feltüzelt éjjel

2019. november 19. - Kovenant

smoking_frog_2.jpg

Új klippel jelentkezett a szombathelyi Smoking Frog. A videó felvételei Szombathely legnagyobb rendezvényén, a Savaria Történelmi Karneválon készültek.

Szombathelyen alakultunk meg 2016 novemberében. Első lemezünk egy évvel később vált elérhetővé "Ősrobbanás" címmel és debütált élőben Szombathelyen. Több zenekarral és helyen volt lehetőségünk már játszani (Down For Whatever, Burnout, Phoenix Rt., Red Rockets, ZPZ), a fontosabb helyszínek ahol megfordultunk pedig a Végállomás Klub Szombathely, Körmend Vasmarock Piknik, Gencsapáti Pünkösdi Fesztivál, Sitkei Rockfesztivál, Szombathelyi Szentivánéji Vigasságok, Dunaszerdahely Rockfeszt. 2018 őszén elérhetővé tettünk egy négydalos EP-t "Pillanat" címmel, mely az első lemezünkkel együtt megtalálható a Spotify-on, a Deezeren, iTunes-on, YouTube-on. 2019 szeptembere és 2020 májusa között a Kalapács zenekar társaságában járjuk az országot és határainkon túl is adunk majd koncertet (Arad , Kassa).

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr1215314268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása