Rozsdagyár

MÁTRIX - Klippremier: Mozdulj meg!

2019. december 18. - Kovenant

matrix.jpg

A siroki Mátrix zenekar új klippel jelentkezett: a Mozdulj meg! című tétel a sivár, robotmunkával teli hétköznapokból sportolással, testmozgással történő kitörést mutatja be.

A történet már korábban megszületett: elég aktív sportolásba kezdett a zenekar minden tagja, így a Mozdulj meg!, mint téma már egy ideje várta a megzenésítését. Máté (gitár) tavasz elején írta meg a dalt, amelyet már az idei koncertjeink során hallhatott a nagyérdemű, s végül novemberben készült el a végleges hanganyag a házi stúdiónkban.

A videoklip elkészítésére egy jó barátunkat, Rófusz Gergőt kértük fel, aki kreatív és jó gondolatokkal rendelkezik. Nagyon örülünk az elkészült anyagnak. Nagy támogatást nyújtott nekünk az EIZP (Egri Ifjúsági Zenei Program), amelyet ezúton is köszönünk!

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr2715358016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása