Rozsdagyár

KIES - Klippremier: Az egyetlen

2020. január 02. - Kovenant

kies_1.jpg

Íme a KIES legújabb dala, Az egyetlen, mely az első magyar videoklip 2020-ban, mivel éjfél után pár perccel debütált, valamint ez az a dal, mellyel a srácok bejutottak a DAL 2020 versenyébe. A zenekar új albumának lemezbemutatója 2020.február 28-án lesz az A38 Hajón a német Blakout Promblems társaságában (a csapat 2016-os korongjáról ITT írtunk kritikát).

Szerettük volna valamilyen különleges formában indítani a 2020-as évet, ezért úgy döntöttünk, hogy rendhagyó módon az új év első perceiben mutatjuk be a legújabb dalunkat, melyre forgattunk egy time-laps videót. Az egyetlen egy olyan tétel a februárban érkező harmadik nagylemezünkről, mely megerősíti azt az állításunkat, miszerint a lemez dalai mind stílusukban, mind szövegileg eléggé szerteágazóak lesznek. Lesz rajta punkosabb tétel, mint a már nemrég megjelent ‘Nincs az a sor…” vagy metalosabb, mint a ‘Megfordítanám’ de akad majd rajta screamelősebb tétel is, vagy épp melankolikusabb, mindez Kieses köntösben.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr9715380602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása