Rozsdagyár

OUR LAST DROP - Rockinduló a kézimeccsen

2020. február 04. - Felicium

csapat.jpg

Egy nem mindennapos feladatra kérte fel a Szent István Sportegyesület NB1-es kézilabdacsapata a budapesti Our Last Drop zenekart: az indulójuk megírására. A SZISE Induló felvétele és utómunkája a Kill Monday Records stúdiójában jött létre. A dalt 2020. február 4-én, kedden a Monor Városi Sportcsarnokban, 2000 főt számláló teltház előtt fogja előadni a zenekar, méghozzá a SZISE és a világhírű Győri ETO mérkőzésének megnyitóján.

Nagy szó ez egy olyan friss zenekarnak, mint az Our Last Drop, ugyanis a jelenlegi felállással csak 2019 óta működnek, első EP-jük 2019 októberében jelent meg "Houston, gond van" címmel. A banda régi és új stílusok fúziójával operál zenéjében, old school rock elemek és metal breakdown-ok egyaránt megtalálhatóak benne. A dalaik magyar nyelven íródnak és fontosnak tartják a szövegközpontúságot. A zenekar ez év január óta a Kill Monday Management csapatát bővíti.

Az induló csordavokáljában közreműködött több kézilabdás lány is. A felvételen Szabó Zsuzsanna ’Szusi’ hangját hallhatjuk az Our Last Drop énekese, Dave mellett. A zenekar legújabb szponzora a GAS, akik ruházati cikkekkel támogatják a zenekart.

Kövesd a csapatot a közösségi médiában is:
Facebook: https://www.facebook.com/ourlastdropofficial/
Instagram: https://www.instagram.com/ourlastdrop/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCArLAbr4ml8Rr6rh2AxyMhA

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr1715454262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása