Rozsdagyár

IN EXTREMO - Klippremier: Troja

2020. február 08. - Mr.Zoom

in_extremo.jpg

Alaposan bekeményített a folk metalos In Extremo, akiknek idén márciusban fog újabb nagylemezük megjelenni "Kompass Zur Sonne" címmel, a Vertigo Berlin gondozásában. A német csapat most ízelítőként a Troja című számot tette közzé, melyen rendesen megdörrennek a gitárok, a korábbi dudás-furulyás dallamok alig hallhatók, és leginkább egy Sisters Of Mercyvel keresztezett Toten Hosenre hasonlítanak.

A szerzeményhez forgatott videóban a csapat jól aláfűt egy mozdonykazánnak, miközben főúri szolgáltatást nyújt egy gyönyörű nőnek, aki a végén meg is hálálja a törődést... Igazi mestermunka a film, rendezte Joern Heitmann. Németül tudók előnyben! Az In Extremo hozzánk legközelebb Bécsben mutatja be az új lemezét, április 18-án, a Gasometerben.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr8415464786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása