Rozsdagyár

GOLCONDA - Albumpremier a Slipknot és a Prodigy szerelemgyerekétől

2020. február 23. - Kovenant

golconda.jpg

Két ember mélyre hangolt gitárokkal beletenyerelt a synth-bázisú elektronikus zenébe és létrejött a Golconda. Fűszerként pedig internetes mémekkel, társadalmi és globális problémákkal ízesítették azt.

A zenekar első nagylemeze február 20-tól elérhető az összes streaming-szolgáltatónál "Eleven" címmel. Minden megjelent dalhoz tartozik egy videó, melyet szándékosan nem klipként aposztrofálnak, sokkal inkább vizuális ingerként vagy kiegészítő elemként, ami segít nyomatékosítani a dalok mondanivalóját. Érdemes feliratkozni a zenekar YouTube-csatornájára, mert az elkövetkező hónapban minden héten új vizuális tartalommal fognak jelentkezni.
A GOLCONDA egyszerű üzeneteket fogalmaz meg. Nem szeretjük az állatkínzókat, a műanyagot, és azt sem, hogy a karácsonyi bevásárlásban emberek halnak meg... Viszont imádjuk a kemény zenét és megpróbáljuk azt olyan attitűddel szerezni és hangszerelni, ahogyan azt teszik és tették az elektronikus zene úttörői. A projekt minden művészeti aspektusát ketten végezzük, - beleértve keverést és a videókat - ezért nem azt tartjuk fontosnak, hogy kik vagyunk, hanem a zenét és az üzenetet. Ha színpadra állunk, ott is a zene, a fény és a vizuál lesznek a főszereplők, nem az alkotók.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr6115487748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása