Rozsdagyár

EVERMIND - Klippremier: Halhatatlanok tragédiája

2020. március 01. - Felicium

evermind.jpg

Napvilágot látott a friss, magyar nyelven éneklő modern metal formáció, az Evermind első dala, a Halhatatlanok tragédiája. A szám a májusban megjelenő "Büszkeségem mocsara" című nagylemez előhírnöke.

A frontember/szövegíró Debreceni Márk beszámolója alapján a Halhatatlanok tragédiája közel sem egy könnyed, lírai dal, ahogy az az egész albumról elmondható lesz. „Főhőse egy hitevesztett, magányos ember, aki úgy döntött, véget vet az életének. Ez a valaki nem feltétlenül egy adott személy. Lehet a kultúra, a művészet, a szerelem, az emberiség vagy bármi, amiről úgy érezzük, kihalóban van ebből a világból” – mondta el Márk a számról. Többet nem akar elárulni a tartalmáról, ugyanis szeretné inkább rábízni mindenkire, hogy kinek vagy minek a tekintetét látja „az ugrani készülő alak arcán”, mert van miből válogatni.

Az Evermindot a Metalcore Húsvét bulin csíphetitek el élőben a Dürer Kertben egy hatzenekaros estén április 12-én, a Heedless Elegance, Nest of Plagues, Sour Smile, Phrenesis és a Hypocrites Breed társaságában (Facebook-esemény).

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr4815498876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása