Rozsdagyár

SNAILGARDN - Friss és modern | Hazai Reménységek #49

2020. március 01. - Felicium

61402527_2198886730167081_2306240555681579008_o.jpg

A 49. részben egy négytagú, energiától duzzadó, korlátokat nem ismerő csapatról lesz szó, akiket nem érdemes bármilyen stílusba kategorizálni. A SnailGardN legalább annyira rock, mint amennyire metal. Dalszerkezeti építkezésük pedig szintén jó pár zenekarnak mutathatna példát. "The Consumer" címmel idén év elején jelentkeztek egy négyszámos kislemezzel, melyről a zenekar saját szavaikkal mesél.

Ahmwut: Az Ahmwut egy nagyon nehéz időszakomat dolgozza fel, amikor is elvesztettem az addig dédelgetett, biztosnak látszó jövőképemet, A dal másik alanya ezt ma divatosnak mondható könnyelműséggel dobta el, úgy gondolom hogy - sajnos - elég sokan tudnak azonosulni ezzel a problémával. A nagy átlag emberi kapcsolatok kábé olyanná váltak, mint a vásárlás - innen is az albumcím - megveszed a telót, aztán 3 év múlva, amikor kint az új model, a régit eldobod.



Oak: Amikor azt érzed, hogy mindent elvesznek tőled, akkor keresed, hogy mi az, amit nem. És mi az, amit nem is lehet. Ez a dal egy tisztelgés a zene létezése előtt, egyfajta köszönet, hálaadás. Egyébként az előző dal folytatása is, ha már a valós alapjait nézzük.

GG: Depresszióban való tudatos elhárító mechanizmusváltás. Elég jellemző rám a hullámzás, és amikor a szinusz a nulla alatti időszakát tölti, akkor nagyon figyelni kell, különben el tud zárni a külvilágtól teljesen, lerontja a munkaképességem, meg ha a fiziológiás oldalát nézzük, sokkal hajlamosabb ilyenkor az ember a gyulladásra, tehát le is betegszik könnyen. Volt időm megfigyelni magamon ezt a fajta periodikusságot, és úgy döntöttem, hogy egyfajta beölelő hadművelettel nem legyőzni fogom, hanem magamévá, a ribancommá tenni. Egész jól megy amúgy.

Hanging Tree pedig egy jól ismert filmsorozat, a Hunger Games egyik betétdala.

KÖVETKEZŐ KONCERTEK

Március 27. - Budapest
Április 24. - Dunaújváros
Május 15. - Székesfehérvár

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr9815488048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása