Rozsdagyár

THE BLINDMIRRORS - Klippremier: Enjoy The Ride

2020. március 05. - Kovenant

the_blindmirrors_promo_2020.jpg

Egy videoklippel megtámogatott dallal mutatkozik be a budapesti, punk & rollt játszó The Blindmirrors.

A The Blindmirrors 2019 februárjában alakult Budapesten, klasszikus rock felállással (dob, két gitár, basszusgitár és két énekes). Az első próbákon már nekiláttunk saját dalok írásának, aminek eredménye az lett, hogy ősszel felvettük az első, 12 dalból álló nagylemezünket. A zenekar zenei stílusát a nagylemez felvételét követően vintage punk & roll-nak definiáltuk. 2020 januárjában egy filmes csapattal leforgattuk a bemutatkozó dalhoz a videoklipet, mely félig történet-, félig pedig image-klip jellegű. 

Az első hivatalos koncertek február 28-án és 29-én lesznek (Dunaújváros, Budapest). A március-április hónapokban tervezzük egy-két további dal megjelentetését videoanyag formájában, majd nyár elején pedig a teljes nagylemez közzétételét. Mivel a zenekar angol nyelven énekel, a hazai koncertek mellett idővel külföldre is kívánunk terjeszkedni.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr1315505236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása