Rozsdagyár

SZELLEM - Klippremier: Most vagy soha

2020. március 23. - Kovenant

szellem.png

Bemutatkozó klipjével rázza fel a hazai punk rock állóvizét a színtér legújabb szereplője, a Szellem. A semmiből érkezett meg a Szellem zenekar bemutatkozó kislemeze.

Két dalt tartalmazó debütáló anyaguk lendülete ugyanis garantáltan magával ragadja hallgatóját fék nélküli tempójával. Teszi mindezt kiforrt magyar szövegek kíséretében, melyek határozott tartalommal töltik meg dallamos zenéjüket. Külön érdekesség a Szellem titokzatosságba burkolózása. Közösségi felületeiken egyáltalán nem találunk a tagokra vonatkozóan információt, se nevek, se zenekari fotók. Még a bemutatkozó videoklipben sem látszódik az arcuk, ami tudatos döntés részükről.

Konkrétan klipet sem akartunk forgatni. Aztán a lemez felvétele közben a Nortyx Hangstúdió meglátta benne a lehetőséget és felajánlotta a támogatását hozzá, amit ezúton is köszönünk. Az egészet ők találták ki, mindössze annyit kértünk, hogy ne látszódjunk benne. Nem számít, kik vagyunk vagy hogy nézünk ki, csak a zene, amit imádunk csinálni. Nem tervezünk feszengős, sablon imidzsképeket csinálni, mert nem az dob fel, ha minél többen lájkolják az arcomat, hanem ha van néhány ember akinek tudunk valamit adni a zenénkkel.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr2015548316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása