Rozsdagyár

KATAKLYSM - Klippremier: The Killshot

2020. július 12. - Kovenant

kataklysm2018b_1.jpg

A kanadai death metal brigád, a Kataklysm tizennegyedik stúdióalbumát szeptember 25-én jelenteti majd meg a Nuclear Blast kiadó gondozásában "Unconquered" címmel. Most a The Killshot című első kislemezdalra készült klip nézhető meg a hajtás után (a banda 2018-as korongjáról ITT írtunk kritikát).

A The Killshot című dalunk alapértelme nagyon machiavellista. A szám a bosszúról és annak kiterveléséről szól. Célzottan sokértelműen írtam meg a szövegét, mert mindenkinek megvan a saját története, mellyel ehhez a nótához kapcsolódhat. Általánosságban az album a fájdalommal és az akadályokkal foglalkozik, illetve azzal, hogy hogyan tudjuk ezeket leküzdeni és akár vissza is vágni a világ mai helyzetében.

Februárban Georgia államba, Atlantába repültünk és Scott Hanson rendezővel kezdtünk el dolgozni. Láttuk korábban néhány munkáját és ki akartuk próbálni a vele való együttműködést. Az élmény lenyűgöző volt. Minden nagyszerűen ment, de ott történt, miközben a repülőtéren ültünk a váróban, hogy először láttuk meg a tévében, ahogy a koronavírus romba dönti és lezárja a világunkat. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr3515996904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása