Rozsdagyár

SLOWMESH - Klippremier: Isolate

2020. november 25. - Kovenant

slowmesh2020.jpg

Stone Sour-, Alice In Chains- és Black Stone Cherry-rajongóknak ígérkezik igazi csemegének a modern/groove metalos Slowmesh második nagylemezének frissen érkezett első hírnöke. A klipes Isolate egyben a címadó dala is a december 15-én megjelenő friss korongnak, mely első ízben a HammerWorld Magazin december-januári dupla számának mellékleteként jut el az olvasókhoz, zenerajongókhoz országszerte, és természetesen egyidejűleg az online felületeken is elérhető lesz. 

Az Isolate az előző album által lefektetett zenei alapokon halad tovább. A fő csapásvonal továbbra is a stoner rock-alapú dögös rock and roll muzsika. A zenei palettát ezúttal azonban olyan dalok is színesítik, amelyek a dark-country, a punk rock, a grunge világát idézik és helyenként sötétebb hangulat is felfedezhető az albumon.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr7316301574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása