Rozsdagyár

SAMAS - Klippremier: Hozz követ

2020. december 21. - Felicium

dsc_1947.JPG

A modern, zúzós, magyar nyelvű metal hazai egyik izgalmas képviselője a Samas zenekar, akik a napokban friss videoklipes dallal jelentkeztek. A csapat az utóbbi években teljes mértékben törekszik a maximális minőség elérésére, így ez a klip is Németh Kobe Dániel (imagiCORE) keze munkáját dicséri. Idén már beszélgettünk a zenekarral egy videointerjú keretében, melyet ITT tekinthettek meg, most pedig a Hozz követ című dalról kérdeztük Kárász Jánost, a formáció énekesét.

A dal szövegileg a modern ember lelki kórképe. Nem merünk a rég megszokott rossz dolgokon változtatni. A szöveg végig egyes szám második személyben íródott. Mint egy felszólítás feléd, hogy változtass a dolgokon. Hozz követ, falazd be a múltat, lépj fel a falra, hogy meglásd az újat...
Merj változtatni, mert csak úgy léphetsz előre. Egy igazi harcos Samasos életigenlő nóta annak ellenére, hogy a lelki nehézségekről, küzdelemről szól a dal.
A jövő év elején megjelenő új anyaguk előfutára ez a most megjelent tétel, mely így csatlakozik a szintén idén debütált Vihar vanhoz, melynek videóját szintén Kobe készítette.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr2916353842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása