Rozsdagyár

SPIRIT OF EDEN - Klippremier: Rítus

2021. január 12. - Kovenant

spirit_of_eden_2.jpg

Még november elején jött ki a tatai dallamos progresszív rockzenét játszó Spirit Of Eden új dala és klipje Rítus címmel, de hozzánk csak most jutott el, úgyhogy gyorsan be is mutatjuk a zenekart a hajtás után.

A Spirit of Eden kétfős zenei projektként indult 2013-ban, Árva Gábor zeneszerző és Kontra Attila dalszövegíró közös kezdeményezéseként. A dalok hangszerelésében Miklós István vállalt aktív szerepet. A Kenózis című dalt – amelynek Boros Csaba volt a producere – a Forrás Rádió és a Rock FM 95.8 is több alkalommal játszotta 2015-ben.

Az immár zenekarként működő Spirit Of Eden 2019-ben nyerte el végleges felállását. A zenekar progresszív elemekkel tarkított dallamos rockzenét játszik, és viszonylag rövid idő alatt sikerült négy klipet leforgatniuk. Az első lemez munkálatai még az idei évben elkezdődnek, és további klipek várhatók a csapattól.

A zenekar tagjai:
Pap Nóra - ének, vokál
Árva Gábor - gitár, ének, vokál
Suvada Balázs - basszusgitár
Molnár András - dob

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr7016386382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása