Rozsdagyár

ICENAP - Ilyen volt a fellépésük az Open Music Channel csatornáján

2021. január 21. - Kovenant

icenap_1.jpg

A budapesti modern nu metalos banda, az Icenap egy hete lépett fel az Open Music Channel színpadán és ezzel együtt egy interjút is megnézhetsz velük a hajtás után.

Január 14-én lehetőségünk volt szerepelni az Open Music Channel csatornáján egy élő stúdiókoncert keretein belül ezzel megindítva a 2021-es ICENAP SEASONt.. Ez volt az idei évünk első élő fellépése, és úgy egyáltalán az első koncertélményünk tavaly november óta, amelynek a Pinewood Studio adott otthont.
 
Azt gondoljuk az ICENAPpel, hogy nagyon fontos és tiszteletre méltó, hogy vannak végre itthon is ilyen valóban hiánypótló stúdiós bulikat  produkáló csatornák, a jelenlegi helyzettől eltekintve is, hiszen ez évek óta egy bevett trendnek számít a zeneiparban, elég ha csak a BBC vagy a KEXP hasonló műsoraira gondolunk, melyek keretein belül mi magunk is mindig epekedve néztük kedvenc előadóink közönség nélküli produkcióit.
A koncert-stream körülbelül két hétig elérhető a Twitchen erre a linkre kattintva (ICENAP-tartalom: kb. 2:11:30-tól), ezután pedig az archivált felvétel az Open Music Channel YouTube csatornájára kerül át interjústul, mindenestül. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr8416398938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása