Rozsdagyár

OVER MY DAWN - Elhunyt a zenekar frontembere, Horváth Bence

2021. február 17. - Kovenant

omd.jpg

Ismét rendkívül szomorú hír érkezett egy fiatal magyar metalzenekartól: az Over My Dawn hivatalos Facebook-oldalán tette közzé, hogy elhunyt a csapat énekese, Horváth Bence. A halál oka nem ismert, az együttes kéri, hogy ez ügyben ne is keressék őket és a családtagokat.

Egy nagyon szomorú esemény apropóján kell megtörnünk a csendet, ugyanis Firkánk a napokban itt hagyott bennünket. Halálával kapcsolatban semmilyen egyéb információt nem szeretnénk megosztani, kérünk mindenkit, hogy ezzel kapcsolatban se a családtagokat, se a zenekar tagjait ne keressétek.
Ami mellett viszont nem lehet elmenni szó nélkül, az Bence karaktere és tehetsége, amellyel 10 évig vezette a zenekart és hogy egy, az underground körökben ismert, színpadképes produkciót épített fel az évek alatt velünk és korábbi zenésztársaival. Mindnyájan hálásak lehetünk azért, hogy ennek részesei lehettünk, valamint hogy tanulhattunk, fejlődhettünk mellette az évek során.
Énekesként, frontemberként, videósként is remekül helytállt, folyamatosan fejlesztve, képezve magát. A zenekaron belül is sokszor ő képviselte a józan, nyugodt hangokat, nélküle egészen bizonyos, hogy nem jutottunk volna idáig.
Végezetül szeretnénk a családtagok felé is leróni kegyeletünket, fájdalmukban osztozni. Tervezünk egy megemlékezést, mellyel méltó módon búcsúzhatunk barátunktól, erről várhatóan a napokban további infókat teszünk közzé a zenekar oldalán. Addig is emlékezzetek rá zenészként, barátként, egy olyan tehetséges és jóindulatú emberre, akinek nagyon sok dolga lehetett volna még itt.
Isten veled Bence, bárhol is jársz most, reméljük megtalálod a nyugalmad…

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr1216430814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása