Rozsdagyár

FROM THE SKY - Klippremier: Finisterra

2021. március 19. - Kovenant

from_the_sky.jpg

From The Sky néven új formációt hozott létre az ex-Miserium énekes / multi-hangszeres / dalszerző Tari Szabolcs. A szimfonikus extrém metalként jegyzett projekt őszre várható debütáló albumáról máris meghallgathatjuk a második kislemezdalt, melynek címe Finisterra.

A lírai hangvételű Libra zongorás balladája után egy mozgalmasabb tételt szerettem volna megmutatni a nagyérdeműnek. Annak ellenére, hogy az összes dalt egyedül írtam, ez a groove-alapú nóta Süle Tamás (Slowmesh, From The Sky gitáros) alapriffjéből indult. Némi műtéti beavatkozást követően ezt töltöttem fel az egész albumot átlengő sokszólamú vokálozással, szimfonikus zenekari háttéranyaggal, valamint jól megfűszerezett refrénekkel, és egy kis extrém metal behatással. E zenei összkép így is csak részben mutatja be a teljes album miliőjét, ugyanis a bemutatkozó anyagon sokkal inkább uralkodik a fentebb említett stílus, annak is főként a black metalba hajló jegyei.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr1816470444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása