Rozsdagyár

EVANESCENCE - Amy Lee reméli, új albumuk erőt ad majd az embereknek

2021. március 21. - Jurancsik Eszter

evanescence-press-2019-cr-pr-brown-billboard-1548-768x433.jpg

Március 26-án jelenik meg az Arkansas állambeli Evanescence új albuma, a The Bitter Truth, amelyre a rajongótábor 9 évet várt. A zenekar "Synthesis" címmel ugyan megjelentetett egy kiadványt 2017 őszén, ez a lemez azonban főként régebbi dalok újrahangszerelt változatát tartalmazta. 

Szeretném, ha az emberek reményt és erőt éreznének az albumban. Valamit, ami nagyon inspiráló az életben. Remélem, át tudjuk adni azt az üzenetet, hogy ha a dolgok fájdalmasak is, még érdemes élni. A legsötétebb, legnagyobb kihívást jelentő pillanatokkal szembenézve, és megállapítva, hogy nem vagyunk egyedül, valódivá válunk. Elég erőssé tesznek ezek a pillanatok bennünket ahhoz, hogy túléljünk.

- mesélte a korong kapcsán Amy Lee énekesnő.

A csapat alapítója azt is elmondta: az új album dalainak többsége az ő fájdalmából született. Öt dalt egyébként már megmutatott a csapat az albumról: elsőként a Wasted On You-t, másodikként a The Game Is Over-t, nyáron a Use My Voice-ot, a Yeah Right-ot és a Better Without You-t.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr5216473080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása