Rozsdagyár

WHISKEY ROLL - Klippremier: Falling

2021. március 22. - Kovenant

whiskey_roll.jpg

A nemrégiben felfrissült felállású fővárosi banda, a Whiskey Roll elkészítette első videoklipjét Lukács Gabi énekesnővel és a frissen csatlakozott Vér Tamás dobossal.

A dalról és a klipről a zenekarvezető Laller így nyilatkozott:

Elkészítettük a Falling című számunkhoz az első videoklipünket, mely igazából egy image-videó. Semmi extra, csak szerettük volna bemutatni a bandát és több emberhez eljutni. Használtunk néhány speciális elemet a forgatás során, amit láttunk más, nagyobb zenekarnál és nekünk is megtetszett: neonfények, füstgép és stroboszkóp.

A dal, mely a klip alatt szól, a Fallin’, melyet már az "RnR Box" új albumunkon is lehetett hallani, ám most Gabi énekével szólal meg. Maga a nóta arról szól, hogy nem tudhatjuk, mi lesz holnap és nem tudhatjuk, mikor ér véget az élet vagy hogyan, ezért a jelenben kell élnünk és kimaxolni, amit csak lehet!

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr4316474280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása