Rozsdagyár

OMNS - Klippremier: Graven Portrait Of Thine Inner Sanctum

2021. március 28. - Kovenant

omns.jpg

Új dallal jelentkezett az OMNS nevű hazai black metal projekt, mely az egy évtizeddel ezelőtt működő underground zenekar romjain indult újra. Most a Graven Portrait Of Thine Inner Sanctum című tétel klipje nézhető meg a hajtás után, mely a formáció bemutatkozó EP-jén fog szerepelni.

A Graven Portrait Of Thine Inner Sanctum a korábban már megjelent Death Within Creation című tételhez hasonlóan változatos forrásokból táplálkozó dal, komplex felépítéssel és egy, a további dalokat előrevetítő, agresszívabb lezárással. Szövegileg a személyes tapasztalatok és a metafizikai látomások adják az alapot, a záró pillanatok hatalmas visszhangja pedig sokáig rezonál a hallgatóban.

Novák Tamás és Korsós Attila 10-12 évvel ezelőtt együtt zenéltek egy pesti underground black metal zenekarban, majd ahogy az lenni szokott, az ifjúkori hév elmúlásával szertefoszlott a banda és a társaság is, ahogy mindenki más útra lépett az életben. Ez a zenei világ viszont továbbra is ott motoszkált bennük, az évek felgyülemlett tapasztalatai pedig rengeteg érzelmi anyagot szolgáltattak.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr4916483266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása