Rozsdagyár

EVANESCENCE - Csúcson az új nagylemez

2021. április 07. - Jurancsik Eszter

0212evv40x427.jpg

Az Arkansas állambeli Evanescence március 26-án dobta piacra új stúdióalbumát The Bitter Truth címmel, amelyre 10 évet vártak a formáció rajongói - utolsó lemezük, amely 2011-ben jelent meg, az együttes nevét viselte.

Amy Lee énekesnő elmondta: az új korong dalait főleg az ő fájdalmas élményei inspirálták, valamint hangzásában visszatértek a tipikus, Evanescence-re jellemző dallamokhoz. A lemez producere egyébként Nick Raskulinecz, aki a 2011-es kiadványnál is ezt a feladatot látta el.

Az album igen szépen muzsikál a rajongók körében, az Egyesült Királyságban a lista 4. helyéig jutott el, alig 12 nappal a megjelenést követően, az iTunes alkalmazásban pedig elérte az első helyezést.

A lemezről egyébként öt dal jelent meg klipes formában, a Wasted On You, a The Game Is Over, a Use My Voice, a Yeah Right és a Better Without You.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr1516492794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása