Rozsdagyár

METAL FACTORY - Megérkezett a napi bontás

2021. június 01. - Bodzilla

mf.jpg

Mindene kivan már az embernek ettől a nyavalyás járványügyi helyzettől. Persze-persze, mindenki megérti, de ha őszinték akarunk lenni, kimondhatjuk, hogy nagyon hiányzik a régi életünk. 

Itt van példának okáért a nyaralás: az, hogy ki hogyan piheni ki az egész éves robotot, az egyén-, stílus- és többek között pénztárcafüggő. Mi fesztiválokon vezetjük le a feszkót. Na mármost, ezt nemigen tehettük meg az utóbbi időszakban. Vártunk-vártunk, hogy hátha most! Éééés, igen!

Bár a Rockmaraton szervezői a múlt héten bejelentették, hogy hazánk legrégebbi rock/metal fesztiválja idén (is) elmarad, de öröm az ürömben, hogy a megszokott helyen, a megszokott időben azért mégiscsak lesz egy száz magyar zenekart felsorakoztató esemény.

A Metal Factory néven 2021. július 5-10. között megrendezésre kerülő fesztiválon, a Szalki-szigeten újra dübörög a fémzene. A rendezvénynek otthont nyújtó városnak köszönetet mondva, a Vasmű előtt tisztelegve, három zenei színpadon (Acélöntőmű, Hideghengermű, Kokszokóblokk) lépnek fel a hazai rock/metal/punk szereplői, számszerűen éppen száz banda.

A korábban megváltott Rockmaraton-bérletek érvényesek ide is, de természetesen a szervezők alternatívaként felajánlották, hogy visszatérítik a bérletek árát, esetleg az beváltható támogatói merch-csomagra is. Erről bővebben ITT találtok információt.

Ma végre megérkeztek a nevek, sőt, a napi bontás is elérhető már. Aki tehát a korlátozások mellett is olthatatlan vágyat érez a dunaújvárosi bulin való részvételre, annak azt mondjuk: ott a helye! A fesztivál Facebook-eseménye pedig ITT található.

mf_fellepok_final.png

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr7916578950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása