Rozsdagyár

METAL FACTORY - Nyereményjáték és támogatói merch-csomag

Kövesd a Rockmaraton bejegyzéseit a Facebookon és nyerj belépőket az idei Metal Factory fesztiválra!

2021. június 13. - Bodzilla

mf.jpg

Mint azt már bizonyára tudjátok, az idei Rockmaraton is elmarad. Ám, hogy mégse maradjunk a szívünkhöz oly' közelálló fesztivál nélkül, ebben az évben a dunaújvárosi Szalki-szigeten, a már megszokott időpontban (július 5 - 10) a magyar bandákat felvonultató Metal Factory fesztivál kerül megrendezésre. 

A Rockmaraton szervezői beizzították a rakétákat és a napi fellépőket felsorakoztató plakátok Facebook-megosztói között belépőjegyeket sorsolnak ki.

Aki viszont nem nyerni, hanem támogatni szeretne vagy csak egyszerűen szüksége van a jobbnál jobb cuccokra, az a 2021-es merch-csomagot vagy önállóan a pólót június 24-ig, az alábbi oldalon is megrendelheti. A Rockmaratonnal kapcsolatos új híreket pedig ITT találjátok.

merch.png

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr6516592630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása