Rozsdagyár

SZELLEM - Klippremier: Képes vagyok

2021. augusztus 02. - Kovenant

szellem1_foto_berkesi_agota_mirjam.jpg

A márciusban megjelent "Örökre" EP harmadik dalához is elkészítette videoklipjét a Szellem. A Képes vagyok a kislemez legkönnyedebb dala, melyben a lassú bevezető rész után skate-punkos riffekbe ágyazott dallamos  szintik rázzák fel a hallgatót.

Az előadóról egyelőre nem sok minden derült ki, de annyi biztos, hogy a Szellem egy szólóprojekt. Tavaly jelent meg cím nélküli bemutatkozó EP-je, majd idén az "Örökre" EP-vel rukkolt elő, melynek ezzel a klippel már az összes dalához készült videós formátum is. Míg a tavalyi anyagra inkább a punk rock jelző illett, a friss kislemez már nyitott a populárisabb hangzás és stílusjegyek irányába.

A klipben szereplő hölgy egyébként ismerős lehet a Szellem-követőknek, hiszen az előzőben is ő volt a  főszereplő, helyszínül pedig ezúttal a Kaposvár melletti Desedai arborétumot választották.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr5916647322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása