Rozsdagyár

SZELLEM - Klippremier: Örökre

2021. szeptember 22. - Kovenant

szellem1_foto_berkesi_agota_mirjam_1.jpg

Örökre című dalához készített akusztikus videót a pop-punkban utazó Szellem. A márciusban megjelent legutóbbi kislemezének címadó tételét adja elő, ezúttal egy szál gitárral az előadó. Az új videó a Nortyx Hangstúdióban került rögzítésre, és a Szellem YouTube-csatornáján való közzététellel egy napon megjelent a digitális zenei platformokon is.

A mindössze másfél éve felbukkant Szellem rövid pályájának eddigi legismertebb száma az Örökre. A tavaszi megjelenést követően Spotify-on már több mint 7.000-szer streamelték, és bekerült a Hazai Gitárok hivatalos lejátszási listába, bemutatta a Petőfi Rádió is, videoklipje pedig a 21.000 megtekintést súrolja. 

"Furcsa érzés, hogy az akusztikus gitáron játszott verzió jelenik meg később, mint a végleges, meghangszerelt, stúdiós dal, hiszen az emberek ahhoz hasonlítanak, amit előbb hallottak. Én azonban minden számot egy gitáron írok, tehát nekem ez a verzió az igazi eredeti. Így játszom otthon a kanapén, és ezért ebben a formában áll hozzám közelebb" – fogalmazott az új felvétellel kapcsolatban.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr6516697642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása