Rozsdagyár

TOM MORELLO - Klippremier: Let's Get The Party Started

2021. szeptember 23. - Kovenant

tom-and-oli-1000x515.jpg

A Rage Against The Machine gitárosa, Tom Morello október 15-én "The Atlas Underground" címmel jelenteti meg szólóalbumát, melyen több neves zenésszel működik együtt dalaiban. Most a Bring Me The Horizon angol (egykor volt deathcore, ma) popzenekar énekesével, Oly Sykes-szal készítette el a Let's Get The Party Started című előzetes számát, melynek klipje kizárólag közönségzúzós koncertfelvételekből készült.

Kénytelenek vagyunk szó szerint idézni Morellót, aki képes volt az alábbiakban kifejteni nézeteit a Bring Me Horizonról, illetve sokat elmond véleménye a rock/metal jelenlegi helyzetéről is.

A Bring Me The Horizon valóban a mai hard rock / metal első számú zászlóvivője és az Isten áldja meg őket ezért! Volt néhány hatalmas riffem és összemixeltük ezeket Zakk Cervinivel, aki dolgozott már a srácokkal korábban. Ezt a dalt három földrészen át írtuk - Oli Brazíliában volt, Jordan Angliában, én pedig Los Angeles-ben. Itt tényleg összejött a metal ENSZ-e, hogy létrejöhessen ez a nóta és úgy érzem, hogy a dal tényleg jól fejezi ki és jeleníti meg a járványhelyzet okozta dühöt és frusztrációt. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr7616698320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása